Review van de Renault Megane E tech

De elektrische auto van de toekomst wellicht? Wie zal het zeggen. Één ding is wel zeker, de nieuwe Renault Megane E-Tech wordt en is toch wel een hele goede elektrische auto. Als we kijken naar het segment van betaalbare elektrische hatchbacks dan heeft bijvoorbeeld de Volkswagen ID.3 aardig veel marktaandeel, maar met de nieuwe elektrische auto van Renault kan daar nog wel eens verandering in gaan komen. Ben jij op zoek naar een eerlijke review van de nieuwe Renault Megane E tech omdat je de auto misschien wilt kopen? In dit artikel vertellen wij je alles wat je wilt weten. Ben je simpelweg gewoon benieuwd naar deze krachtige nieuwe auto? Lees dan vooral verder. We gaan je alles vertellen wat jij wilt weten over deze nieuwe Franse auto.

Wat is er goed aan de elektrische Renault Megane E tech?

Heel veel. Wij hebben tijdens de persintroductie in een Megane E tech EV60 22pk mogen rijden. De auto had een actieradius, oftewel bereik, van maximaal 450 kilometer. Het is de grootste display in zijn klasse. De Renault Megane E tech heeft een sportief randje en stuurt veel directer dan eerder genoemde concurrenten in de markt.

De minpunten van de elektrische Renault Megane E tech?

Laten we beginnen met de achterbank van deze Renault. Je zit hier namelijk een stuk hoger dan voorin, iets wat ons meteen opviel. Dit is omdat een stuk van de batterij er onder ligt. Ben je dus 1,85 of langer? Dan is achterin zitten niet ideaal. Als we kijken naar het interieur dan kun je tot de conclusie komen dat het kunststof in veel gevallen best goedkoop oogt.

Elektrische auto leasen? Probeer de Renault Megane E tech!

Ben je van plan een elektrische auto te leasen? Dan is de nieuwe Renault Megane E tech zeker eens de moeite waard om te proberen. Vraag een testrit aan en laat je verassen door de comfort en power van deze nieuwe Franse auto.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *