Waar moet je rekening mee houden bij website laten maken?

Heb je een bedrijf en wil je een website laten maken? En weet je niet precies hoe dat gaat? Door de komst van he internet is het voor de meeste branches een must om online vertegenwoordigt te zijn. (Potentiële) klanten zijn vaak online te vinden. Hierdoor is het een must geworden om voor je bedrijf een website of webshop te laten maken. In deze blog kom je alles te weten hoe dat in zijn werk gaat. 

Wat kost een nieuwe website of webshop? 

De prijs van een nieuwe website of webshop hangt volledig af van de wensen die je hebt. Wensen qua layout, webdesign, uitstraling en functionaliteit beïnvloeden de prijs. 

Hoeveel tijd kost het om een website of webshop te laten maken? 

Ook dit is helemaal afhankelijk van de wensen die je hebt. Daarnaast is het ook afhankelijk van de websitebouwer of die direct tijd voor de opdracht heeft. Het maken van een basic goed werkende website kan binnen een week klaar zijn. 

Website of webshop? 

Een website wordt meestal gemaakt als uithangbord voor je onderneming. Op deze manier ben je vindbaar voor (potentiële) klanten. Deze klanten kunnen bijvoorbeeld een offerte aanvragen, contactgegevens van je bedrijf vinden of een online afspraak maken. Een webshop is meer dan alleen een uithangbord voor je onderneming. Een webshop is een online winkel waar je producten kunt afzetten. Het kan een uitbreiding zijn op je offline fysieke winkel maar dat hoeft niet. Bedenk voor je een website of webshop laat maken wat het beste bij jouw onderneming past. 

Goede websitetechniek 

Voor bijvoorbeeld SEO is het belangrijk dat een nieuwe website of webshop niet alleen visueel(webdesign) maar juist ook technisch goed in elkaar steekt. Het is belangrijk dat de opbouw van pagina’s logisch is, evenals de menustructuur. Om de zoekmachines een handje te helpen met het indexeren van je website is het raadzaam om een goede interne linkstructuur te realiseren. Als laatste dien je een goede webbouwer in te schakelen die niet onnodig CSS of Javascript of grote afbeeldingen inlaadt. Dit beperkt namelijk de snelheid van je website. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *